Palvelut

Olemme erikoistuneet internet-sovellusten suunnitteluun ja toteuttamiseen. Sovellukset vaihtelevat staattisista nettisivuista monimutkaisiin, tietokantapohjaisiin sovelluksiin ja rajapintoihin.

Huolehdimme myös sovellusten isännöinnistä, eli hostauksesta.

Ratkaisut

Roplinin päämääränä on tarjota juuri sinun tarpeellesi sopiva ratkaisu ja toteutus. Olemme nettisovellusten räätälöinnin mestareita. Haluamme että sinun projektisi yksilölliset tarpeet ratkaistaan juuri niin kuin sinä haluat. Emme siis tarjoa bulkkisivustoja valmiilla sivupohjilla vaan lähdemme aina toteuttamaan sinulle yksilöllistä ratkaisua.

Nettisovelluksia löytyy laidasta laitaan yksinkertaisesta nettisivusta isoihin sovelluksiin, kuten nettikaupat tai projektinhallintatyökalut. Melkein mitä tahansa sovelluksia voi nykyään rakentaa niin sanottuina pilvipalveluina, joilla useilla on jonkinlainen selainpohjainen käyttöliittymä. Hyvä esimerkki on Google Docs, jolla voi luoda ja muokata esimerkiksi asiakirjoja ja taulukoita. Uudet front-end -teknologiat kuten HTML5 ja CSS3 ovat mahdollistaneet desktop-tietokoneista tuttujen käyttöliittymien rakentamisen selaimeen.

Kaikissa projekteissamme noudatamme IT2010-sopimusehtoja ellei toisin sovita.

Teknologiat

Teknologiavalinnoissa olemme päätyneet tukemaan avoimia ratkaisuja. Olemme lähinnä keskittyneet toimittamaan ratkaisuja, jotka on rakennettu LAMP-ympäristöön. Palvelinpuolella pääosaamisemme on PHP-ohjelmoinnissa. Palvelimen käyttöjärjestelmän ei tarvitse olla Linux-pohjainen, kunhan PHP on täysin tuettu. Linux-ympäristössä kuitenkin on käytönnössä paras tuki kaikille PHP:n toiminnoille ja laajennoksille.

Front-end puolella olemme erikoistuneet selaimen kautta toimiviin käyttöliittymiin. Tässä voi olla kyse tavallisesta nettisivuista tai sovelluksista, joita ohjataan selainkäyttöliittymän kautta.

Palvelinteknologiat

  • Linux-käyttöjärjestelmä
  • Apache HTTP-palvelinohjelma
  • MySQL, PostgreSQL ja MongoDB
  • PHP (etenkin moderni olio-ohjelmointi versiolla 7.3 ja uudemmilla)

Julkaisualustat ja ohjelmointikehykset

  • Wordpress
  • Symfony 3/4

Front-end, eli selainteknologiat

Rajapinnat

Tarvitseeko sovelluksesi jakaa informaatiota toisen sovelluksen kanssa internetin yli? Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia rajapintoja, joilla sovellukset voivat siirtää informaatiota keskenään. Yleisimmin käytetään HTTP-rajapintoja kuten REST tai SOAP, joiden yli siirretään dataa XML tai JSON-formaatissa.

Yksi yleisimmistä web-sovellusten rajapinnoista on RSS-syöte, jonka kautta sovellus jakaa viimeimmät päivitykset ulkopulisille lukijoille. Yleensä RSS-syötteitä tarjoavat uutissivustot tai blogit jolloin lukijat voivat helposti tilata RSS-syötteen palveluna sovellukselta. Esimerkiksi selaimet voivat ilmoittaa milloin sovellukseen on kirjoitettu uutta sisältöä.

Isännöinti ja ylläpito

Meiltä voit myös hankkia sovelluksellesi isännöinnin (hostaus) ja ylläpidon. Isännöinnissä yhteistyökumppanimme on suomalainen UpCloud. Ellei sinulla jo ole ylläpitosopimusta sovelluksellesi tai jos haluat siirtää ylläpidon meidän hoidettavaksemme, ota meihin yhteyttä niin sovimme juuri sinun sovelluksellesi sopivasta ylläpidosta.

Kaikki alla mainitut hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron.

S M L XL
Hinta 21,90 €/kk 29,90 €/kk 76,90 €/kk sov. erikseen
Levytila 1 1 GB 2 GB 10 GB > 10 GB
Liikennerajoitus 20 GB/kk 20 GB/kk 50 GB/kk > 50 GB/kk
PHP 7/8 kyllä kyllä kyllä kyllä
MariaDB ei kyllä kyllä kyllä
SSH ei kyllä kyllä kyllä
Varmuuskopiointi kyllä kyllä kyllä kyllä
Palvelinvalvonta 24/7 kyllä kyllä kyllä kyllä
Sovellustuki 2 kyllä kyllä kyllä kyllä

Hinnat ovat voimassa 1.7.2022 alkaen ja ne ovat voimassa toistaiseksi.

1) Lisälevytila 5,00 €/GB/kk (sis. alv).
2) Sovellustuki kattaa kaiken teknisen tuen isännöitävän sovelluksen osalta. Tukipyyntöihin vastataan maanantaista perjantaihin klo 9-17, arkipyhät poislukien.